top of page
alexandra_lundmark_alexia_fitness_club.jpg

Crosstraining

Crosstraining -tunnilla nostetaan sekä sykettä että tehdään voimaharjoitteita painoilla. Treenissä tehdään paljon perusliikkeitä jotka tukevat arkeasi, esim. miten nostat oikein, kannat ruokaostokset, nouset lattialta jne. Parannat liikkuvuutesi, voimasi ja kestävyytesi tunneillamme. 

Pitääkö olla huippukunnossa jotta voi osallistua tunneille?

VASTAUS TÄHÄN ON EI! Tunnit ovat suunniteltu niin, että kaikki voivat tehdä harjoittelun omassa tahdissa ja omilla painoilla. Useimmat liikkeet voidaan myös sopeuttaa niin että kaikki pystyvät tekemään niitä. Ja muista - harjoittelet itsesi takia ja et hyödy mitään siitä että vertaat itseäsi muihin.

Kun osallistut Crosstraining -tunneille edellytämme että kaikki perusliikkeet ovat sinulle tutut ja hallitset ne hyvin (maastaveto, kyykyt, pushpress ym.). Introkursseillamme (Voimanosto Intro) opit hallitsemaan perusteet hyvin. Tunneillamme pääset myös tekemään haastavampia nostoja kuten esim. rinnallevetoja ja tempauksia.

Vuosi jaetaan neljään kauteen:

- syyskuu-marraskuu / peruskausi

- joulukuu-huhtikuu / maksimivoima

- maaliskuu-toukokuu / metcon (sykkeen nosto)

- kesäkuu-elokuu / kestävyys

Haluamme että asiakkaamme harjoittelisi mahdollisimman monipuolisesti ja sen takia olemme valinneet, että tiettyinä jaksoina keskitytään erilaisiin teemoihin. Myös viikkotasolla olemme jakaneet eri lihasryhmät eri päiville jotta saisimme mahdollisimman monipuolisen harjoittelun. Tämä mahdollistaa että voit jopa käydä tunneillamme kahtena peräkkäisenä päivänä.​​ Liity iloiseen joukkoomme ja lupaamme että saat tuloksia!

Noin joka toinen kuukausi PT Ida Gustafsson vetää "Alexia Cross & Strength" kurssin . Kurssilla käymme läpi kaikki voimanosto liikkeet.  Toivomme että osallistut ensin kurssiin ennen kun tulet Crosstrainingtunneille (jos hallitset voimanosto liikkeet ennestään voit tulla myös suoraan tunneille). Kurssi on ilmainen jäsenillemme.

Seuraava Alexia Cross & Strength pidetään syyskyyssa 2024.

Crosstraining-ohjaajat
alexia_fitnessclub_crosstraining_coach_ida_gustafsson_edited.jpg

Ida Gustafsson

Crosstraining Coach

Personal Trainer

alexia_fitnessclub_crosstraining_coach_loiuse_kjellberg_edited.jpg

Louise Kjellberg

Crosstraining Coach

alexia_fitnessclub_crosstraining_coach_edvin_prahl_edited_edited.jpg

Edvin Pråhl

Crosstraining Coach

Personal Trainer

bottom of page