top of page
ida gustafsson personal trainer.jpg

Juuri sinulle sopiva Personal Trainer

Hyvä arki koostuu liikunnasta ja hyvistä elämäntavoista.  kulmassa. Säännöllinen liikunta, hyvä ravinto ja riittävä lepo  antaa eväät fyysiseen sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Oma hyvinvointi tulis olla kaikkien prioriteetti, mutta valitettavasti tämä unohtuu meiltä usein.

Haluamme inspiroida ja kannustaa sinut pitämään parempaa huolta itsestäsi ja auttaa sinut saavuttamaan pysyvän elämäntapamuutoksen. Varaa oma PT-tuntisi jo tänään. Meiltä saat myös räätälöidyn treeniohjelman. Katso hinnasto.

 

Yhdessä otamme askeleen kohti vahvempaa arkea!

Ida Gustafsson

Olen FIHF lisensoitu Personal Trainer, fysioterapeutti ja ravintovalmentaja Raaseporista. Hyödynnän kymmenen vuoden yleisurheilutaustani, painottuen pääasiassa hyppylajeihin,  inspiraationlähteenä ja sovellan sen parhaita harjoitusmuotoja sekä mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Riippumatta siitä oletko aikaisemmin harjoitellut tavoitteellisesti tai oletko kokemattomampi harjoittelussa, olet tervetullut harjoittelemaan kanssani. Minulla on kokemusta sekä nuorista että ikäihmisistä. Lisäksi tarjoan yleistä fysiikkavalmennusta kaikenikäisille urheilijoille sekä urheiluseuroille. Ohjaan myös erilaisia liikuntaryhmiä.

 

Valmentajana olen energinen, kunnianhimoinen ja kannustava. Minulla riittää ymmärrystä asiakkaitani kohtaan, ja voin fysioterapiataustani myötä varioida ja soveltaa harjoittelua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarjoan myös tarvittaessa räätälöityjä kuntoutusohjelmia.

ida gustafsson personal trainer.jpg

Edvin "Eddi" Pråhl

Olen kahden lapsen isä Karjaalta. Koulutukseltani olen insinööri ja arjessa työskentelen teräsalalla. Liikunta on aina ollut harrastus minulle ja pidän vaihtelevista urheilumuodoista. Juniorina jalkapallo oli päälajini ja myöhemmin harrastin yleisurheilua pikajuoksun ja hyppylajin pareissa. Tällä hetkellä minua kiinnostaa eniten toiminnallinen harjoittelu. Viime syksystä asti olen pelannut padelia.


Ennen pandemiaa, toimin jalkapallovalmentajana BK:n juniorijoukkueessa noin kuusi vuotta. Tämä herätti kiinnostukseni valmentajatyöhön ja juniorivalmentajan tehtävien sijaan aloin pitämään ryhmätunteja Alexia Fitness Clubilla. Valmistuin liikunnanneuvojaksi ja auktorisoiduksi Personal Traineriksi vuonna 2022.

 

Valmentajana olen monipuolinen ja haluan keskittyä asiakkaan hyvinvointiin. 

eddi pråhl.jpg
Ota yhteyttä jo tänään!
bottom of page