alexandra_lundmark_edited_edited.jpg

Juuri sinulle sopiva Personal Trainer

Hyvä arki koostuu liikunnasta ja hyvistä elämäntavoista.  kulmassa. Säännöllinen liikunta, hyvä ravinto ja riittävä lepo  antaa eväät fyysiseen sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Oma hyvinvointi tulis olla kaikkien prioriteetti, mutta valitettavasti tämä unohtuu meiltä usein.

Haluamme inspiroida ja kannustaa sinut pitämään parempaa huolta itsestäsi ja auttaa sinut saavuttamaan pysyvän elämäntapamuutoksen. Varaa oma PT-tuntisi jo tänään. Meiltä saat myös räätälöidyn treeniohjelman.

 

Yhdessä otamme askeleen kohti vahvempaa arkea!

Alexandra Lundmark

Olen 35-vuotias kolmen lapsen äiti ja ykköstyypin diabeetikko. Vuonna 2015 päätin vaihtaa uraa taloushallinnosta kuntoiluun ja aloitin FISAF Personal Trainerin opinnot. Syskyllä 2016 avasin Alexia Gymin (nykyinen Alexia Fitness Club) ja tänään olen erittäin iloinen päätöksestäni!

 

Nuorempana olen harrastanut kilparatsastusta kansallisella tasolla. Kuntosaliharjoitteluun tutustuin jo teini-iässä ja sitä on tullut harrastettua jonkin verran vuosien varrella. Tänä päivänä lempilaji on pitkänmatkanjuoksu ja sen tukena toimii kuntosaliharjoittelu. Joogaan olen myös tutustunut viime vuosina ja se toimii minulle liikkuvuusharjoitteluna. 

 

Tähän asti olen työssäni Personal Trainerina saanut työskennellä erilaisten ihmisten kanssa vaihtelevalla tasolla. Haluan laskea ihmisille kynnyksen treenaamaan  ja sopeutan aina harjoitteluohjelman asiakkaiden kunnon mukaan. Tervetuloa treenaamaan kanssani!

alexia_fitnessclub_personal_trainer_alexandra_lundmark.jpg

Ida Gustafsson

Olen 25-vuotias FIHF lisensoitu Personal Trainer ja fysioterapeutti Raaseporista. Hyödynnän kymmenen vuoden yleisurheilutaustani, painottuen pääasiassa hyppylajeihin,  inspiraationlähteenä ja sovellan sen parhaita harjoitusmuotoja sekä mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Riippumatta siitä oletko aikaisemmin harjoitellut tavoitteellisesti tai oletko kokemattomampi harjoittelussa, olet tervetullut harjoittelemaan kanssani. Minulla on kokemusta sekä nuorista että ikäihmisistä. Lisäksi tarjoan yleistä fysiikkavalmennusta kaikenikäisille urheilijoille sekä urheiluseuroille. Ohjaan myös erilaisia liikuntaryhmiä.

 

Valmentajana olen energinen, kunnianhimoinen ja kannustava. Minulla riittää ymmärrystä asiakkaitani kohtaan, ja voin fysioterapiataustani myötä varioida ja soveltaa harjoittelua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarjoan myös tarvittaessa räätälöityjä kuntoutusohjelmia sekä kinesioteippausta.

alexia_fitnessclub_personal_trainer_ida_gustafsson_edited.jpg