Ryhmäliikunnan lukujärjestys
Alexia_Fitness_Club_Schedule_Autumn_2022.png
crosstraining_alexiafitnessclub.jpg

Runsaasti erilaista ja eritasoista ryhmäliikuntaa

Crosstraining

Crosstraining on hauska, tehokas ja vaihteleva harjoittelumuoto joka sopii miltei kaikille! Tunneilla keskitytään voimaan, liikkuvuuteen ja kuntoon. Lue lisää Crosstrainingistä.

Cycling

Treenaat spinningpyörällä, valitset ja säädät pöyrän vastuksen itse. Ohjaaja ohjaa ja kannustaa sinut läpi tunnin. Pyörän vastus ja erilaiset asennot tuovat vaihtelua harjoittelutehoon. Cycling on tehokas kuntotreeni josta saat nopeutta, kestävyyttä ja voimaa. Sopii myös aloittelijoille.

Mobility

Mobility (liikkuvuustreeni) lisää notkeutta, tasapainoa, voimaa ja kehontietoisuutta – ja tekee sinusta entistä vahvemman harrastamassasi lajissa. Mobility sopii kaikille ja poistaa tehokkaasti jäykkyyttä kehosta. Kun aloitat Mobility-treenin tulet huomaamaan, että kehosi pystyy paljon enempään kuin mitä uskoisitkaan. Sopii myös aloittelijoille.

Movement

Movement (liikkuvuustreeni) on Mobilityn hikisempi versio ja kuin edellämainittu erinomainen täydennys mm. Crosstrainingille ja salitreenille. Kehostasi tulee liikkuvampi ja jäntevämpi ja vähennät loukkaantumisen vaaraa. Nostamme sykettä hauskoilla liikkeillä ja lopetamme mukavaan venyttelyyn ja rentoutukseen.

Kahvakuulatreeni

Kahvakuulatreeni sopii sekä aloittelijoille että enemmän treenikokemusta omaaville ja erilaisia liikevaihtoehtoja sekä vaikeustasoja on tarjolla tunnin aikana. Tässä kokovartalotreenissä käytämme sekä välineitä että kehonpainoa. Kehitämme voimaa, saamme hikisen cardio-treenin ja lisäämme liikkuvuutta.

Kuntonyrkkeily

Treenaamme erilaisia lyöntiharjoituksia sekä lihaskuntoa, missä aktvoidaan ala- ja keskivartaloa. Työskentely pareittain.

Uutena asiakkaana olet tervetullut mukaan myös ilman varausta!

Rapakunto Workout

Hengästytkö rappusissa? Onko kynnys tulla salille liian korkea? Jos pelkkä ajatus salitreenistä tuntuu raskaalta Rapakunto Workout on juuri sinulle! Treenaa kanssamme turvallisen tuntuisessa ryhmässä missä kehityt ja pidät hauskaa yhdessä samanhenkisten kanssa. Paljon hikeä ja hyviä nauruja luvassa!

Kun tulet meille jäseneksi (59€ / kk, toistaiseksi voimassa oleva sopimus yhden kk:n irtisanomisajalla) voit osallistua kurssiin veloituksetta. Seuraava kurssi pidetään keväällä 2023Saat myös upean ja hyvin varustellun kuntosalin käyttöösi joka päivä klo 05-23 sekä mahdollisuuden osallistua kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin.

Näin Sari (50+) kuvailee syksyllä 2021 alkanutta Rapakunto Workout -kurssia: ”Vihdoin uskaltauduin pitkästä aikaa salille ja ohjattuun ryhmätoimintaan, Rapakunto Workoutin ansiosta. Ohjaajat ovat ihania ja kurssin sisältö monipuolista. Kokeilun kautta kynnys uusiin juttuihin poistuu ja huomaa mitä kaikkea nastaa voi tehdä. Kun vielä kaikki ryhmässä ovat samanhenkisiä niin yhdessä oleminen on helppoa, mutkatonta ja ennen kaikkea hauskaa. Kaupan päälle voittajafiilis ja hyvä olo. Suosittelen.”

238092034_1759716111085845_8451250315778749424_n.jpeg