top of page
Ryhmäliikunnan lukujärjestys
Ryhmäliikunnan lukujärjestys

Talvi / Kevät 2024

NYTT_Schema_våren_2024_ webb.png

Alexian ryhmäliikuntatunnit

Crosstraining

Crosstraining on hauska, tehokas ja vaihteleva harjoittelumuoto joka sopii miltei kaikille! Tunneilla keskitytään voimaan, liikkuvuuteen ja kuntoon. Lue lisää Crosstrainingistä.

Alexia Strength

Tunnilla keskitymme parantamaan voimatasoja suurissa nostoissa kuten kyykyissä. maastavedoissa ja penkkipunnerruksessa. Pääliikkeiden lisäksi teemme erilaisia tukiliikkeitä. Tunti soveltuu sekä sinulle, joka käyt Crosstraining-tunneilla että sinulle, joka haluat treenata voimaa ohjatusti.

Idan Bootcamp

Haluatko vahvistaa lihaksia, nostaa sykettä ja parantaa koordinaatiotasi hauskalla ja monipuolisella tavalla, Bootcamp-tyylisesti Alexia Down Underilla? Siinä tapauksessa tämä tunti on sinua varten! Käytämme monipuolisesti esim. kelkkaa, lekaa, köysiä sekä tikapuita. Mitään ennakkotaitoja et tarvitse - vain hyvän fiiliksen!

Marian RETRO

Tutut liikkeet 90-luvusta!

Tunti on Sinulle joka haluat hauskan ja hikisen treenin stand-up komiikalla (aina välillä). Noin 15 minuuttia helppoja askel comboja, vähän tanssia, core- ja tasapainotreeniä. Sen jälkeen hikinen vatsa-peppu-reisi treeni ja lopuksi pieni venyttely. Osallistuminen tunnille ei vaadi hyvää kuntoa - mutta sen SAAT - satavarmasti!

Cycling

Treenaat spinningpyörällä, valitset ja säädät pöyrän vastuksen itse. Ohjaaja ohjaa ja kannustaa sinut läpi tunnin. Pyörän vastus ja erilaiset asennot tuovat vaihtelua harjoittelutehoon. Cycling on tehokas kuntotreeni josta saat nopeutta, kestävyyttä ja voimaa. Sopii myös aloittelijoille.

PhysioPilates

PhysioPilates; liikkuvuus, stabiilisuus ja hengitys. Opimme hallitsemaan kehoamme mm. hegityksen avulla. Tunti sopii kaikille.

Mobility

Mobility (liikkuvuustreeni) lisää notkeutta, tasapainoa, voimaa ja kehontietoisuutta – ja tekee sinusta entistä vahvemman harrastamassasi lajissa. Mobility sopii kaikille ja poistaa tehokkaasti jäykkyyttä kehosta. Kun aloitat Mobility-treenin tulet huomaamaan, että kehosi pystyy paljon enempään kuin mitä uskoisitkaan. Sopii myös aloittelijoille.

Uutena asiakkaana olet tervetullut mukaan myös ilman varausta!

alexia fitness club_edited.jpg
bottom of page