top of page

Alexian ryhmäliikuntatunnit

Crosstraining

Crosstraining on hauska, tehokas ja vaihteleva harjoittelumuoto joka sopii miltei kaikille! Tunneilla keskitytään voimaan, liikkuvuuteen ja kuntoon. Lue lisää Crosstrainingistä.

Alexia Strength

Tunnilla keskitymme parantamaan voimatasoja suurissa nostoissa kuten kyykyissä. maastavedoissa ja penkkipunnerruksessa. Pääliikkeiden lisäksi teemme erilaisia tukiliikkeitä. Tunti soveltuu sekä sinulle, joka käyt Crosstraining-tunneilla että sinulle, joka haluat treenata voimaa ohjatusti.

Idan Bootcamp

Haluatko vahvistaa lihaksia, nostaa sykettä ja parantaa koordinaatiotasi hauskalla ja monipuolisella tavalla, Bootcamp-tyylisesti? Siinä tapauksessa tämä tunti on sinua varten! Käytämme monipuolisesti esim. kelkkaa, lekaa, köysiä sekä tikapuita. Mitään ennakkotaitoja et tarvitse - vain hyvän fiiliksen!

Marian RETRO

Tutut liikkeet 90-luvusta!

Tunti on Sinulle joka haluat hauskan ja hikisen treenin stand-up komiikalla (aina välillä). Noin 15 minuuttia helppoja askelkomboja, vähän tanssia, core- ja tasapainotreeniä. Sen jälkeen hikinen vatsa-peppu-reisi treeni ja lopuksi pieni venyttely. Osallistuminen tunnille ei vaadi hyvää kuntoa - mutta sen SAAT satavarmasti!

Cycling

Treenaat spinningpyörällä, valitset ja säädät pöyrän vastuksen itse. Ohjaaja ohjaa ja kannustaa sinut läpi tunnin. Pyörän vastus ja erilaiset asennot tuovat vaihtelua harjoittelutehoon. Cycling on tehokas kuntotreeni josta saat nopeutta, kestävyyttä ja voimaa. Sopii myös aloittelijoille.

PhysioPilates

PhysioPilates; liikkuvuus, stabiilisuus ja hengitys. Opimme hallitsemaan kehoamme mm. hegityksen avulla. Tunti sopii kaikille.

Uutena asiakkaana olet tervetullut mukaan myös ilman varausta!

alexia fitness club_edited.jpg
alexandra_lundmark_alexia_fitness_club.jpg

Crosstraining

Crosstraining -tunnilla nostetaan sekä sykettä että tehdään voimaharjoitteita painoilla. Treenissä tehdään paljon perusliikkeitä jotka tukevat arkeasi, esim. miten nostat oikein, kannat ruokaostokset, nouset lattialta jne. Parannat liikkuvuutesi, voimasi ja kestävyytesi tunneillamme. 

Pitääkö olla huippukunnossa jotta voi osallistua tunneille?

VASTAUS TÄHÄN ON EI! Tunnit ovat suunniteltu niin, että kaikki voivat tehdä harjoittelun omassa tahdissa ja omilla painoilla. Useimmat liikkeet voidaan myös sopeuttaa niin että kaikki pystyvät tekemään niitä. Ja muista - harjoittelet itsesi takia ja et hyödy mitään siitä että vertaat itseäsi muihin.

Kun osallistut Crosstraining -tunneille edellytämme että kaikki perusliikkeet ovat sinulle tutut ja hallitset ne hyvin (maastaveto, kyykyt, pushpress ym.). Introkursseillamme (Voimanosto Intro) opit hallitsemaan perusteet hyvin. Tunneillamme pääset myös tekemään haastavampia nostoja kuten esim. rinnallevetoja ja tempauksia.

Vuosi jaetaan neljään kauteen:

- syyskuu-marraskuu / peruskausi

- joulukuu-huhtikuu / maksimivoima

- maaliskuu-toukokuu / metcon (sykkeen nosto)

- kesäkuu-elokuu / kestävyys

Haluamme että asiakkaamme harjoittelisi mahdollisimman monipuolisesti ja sen takia olemme valinneet, että tiettyinä jaksoina keskitytään erilaisiin teemoihin. Myös viikkotasolla olemme jakaneet eri lihasryhmät eri päiville jotta saisimme mahdollisimman monipuolisen harjoittelun. Tämä mahdollistaa että voit jopa käydä tunneillamme kahtena peräkkäisenä päivänä.​​ Liity iloiseen joukkoomme ja lupaamme että saat tuloksia!

Alexia Cross & Strength -tutustusmiskurssi

Noin joka toinen kuukausi PT ja Crosstraining Coach Ida Gustafsson pitää tutustumiskurssin. Kurssilla käymme läpi kaikki Crosstraining-tuntien voimanostoliikkeet. Toivomme, että osallistut ensin kurssille ennen kun tulet Crosstrainingtunneille (jos hallitset voimanostoliikkeet ennestään voit tulla myös suoraan tunneille). Kurssi on ilmainen jäsenillemme.

Seuraava Alexia Cross & Strength pidetään syyskyyssa 2024.

Crosstraining-ohjaajat
alexia_fitnessclub_crosstraining_coach_ida_gustafsson_edited.jpg

Ida Gustafsson

Crosstraining Coach

Personal Trainer

alexia_fitnessclub_crosstraining_coach_loiuse_kjellberg_edited.jpg

Louise Kjellberg

Crosstraining Coach

alexia_fitnessclub_crosstraining_coach_edvin_prahl_edited_edited.jpg

Edvin Pråhl

Crosstraining Coach

Personal Trainer

bottom of page