top of page
Ryhmäliikunnan lukujärjestys
NYTT_Schema_maj2023_ webb.png

HUOM! Salissa myös ulkopuolisten pitämät ryhmätreenit tiistaisin klo 18.30-19.30 ja torstaisin klo 9.30-11.

Kuntosali on avoinna kaikille mutta ryhmillä on etuoikeus laitteisiin ja välineisiin. Kiitos että otat heidät huomioon!

Keväällä pidämme satunnaisesti tunteja myös koululuokille ja yritysryhmille. Katso kaikki ajat tästä.

alexia fitness club.jpg

Runsaasti erilaista ja eritasoista ryhmäliikuntaa

Crosstraining

Crosstraining on hauska, tehokas ja vaihteleva harjoittelumuoto joka sopii miltei kaikille! Tunneilla keskitytään voimaan, liikkuvuuteen ja kuntoon. Lue lisää Crosstrainingistä.

Cycling

Treenaat spinningpyörällä, valitset ja säädät pöyrän vastuksen itse. Ohjaaja ohjaa ja kannustaa sinut läpi tunnin. Pyörän vastus ja erilaiset asennot tuovat vaihtelua harjoittelutehoon. Cycling on tehokas kuntotreeni josta saat nopeutta, kestävyyttä ja voimaa. Sopii myös aloittelijoille.

Mobility

Mobility (liikkuvuustreeni) lisää notkeutta, tasapainoa, voimaa ja kehontietoisuutta – ja tekee sinusta entistä vahvemman harrastamassasi lajissa. Mobility sopii kaikille ja poistaa tehokkaasti jäykkyyttä kehosta. Kun aloitat Mobility-treenin tulet huomaamaan, että kehosi pystyy paljon enempään kuin mitä uskoisitkaan. Sopii myös aloittelijoille.

Kettlebell (kahvakuulatreeni)

Kahvakuulatreeni sopii sekä aloittelijoille että enemmän treenikokemusta omaaville ja erilaisia liikevaihtoehtoja sekä vaikeustasoja on tarjolla tunnin aikana. Tässä kokovartalotreenissä käytämme sekä välineitä että kehonpainoa. Kehitämme voimaa, saamme hikisen cardio-treenin ja lisäämme liikkuvuutta.

Uutena asiakkaana olet tervetullut mukaan myös ilman varausta!

Rapakunto Workout

Hengästytkö rappusissa? Onko kynnys tulla salille liian korkea? Jos pelkkä ajatus salitreenistä tuntuu raskaalta Rapakunto Workout on juuri sinulle! Treenaa ryhmässä missä kehityt ja pidät hauskaa yhdessä samanhenkisten kanssa. Paljon hikeä ja hyviä nauruja luvassa!

Kun tulet meille jäseneksi (59€ / kk, toistaiseksi voim. oleva sopimus yhden kk:n irtisanomisajalla) voit osallistua kurssiin veloituksetta. Saat myös hyvin varustellun kuntosalin käyttöösi joka päivä klo 05-23 sekä mahdollisuuden osallistua myös kaikkiin muihin ryhmäliikuntatunteihin.

 

Seuraava Rapakunto Workout alkaa syksyllä 2023. Lisäinfoa saat seuraamalla meidän somekanavia!

Rapakunto Workout 2023.png
bottom of page