top of page
Kevään viimeinen Crosstraining Intro

Pitäisikö sinun olla huippukunnossa Crosstrainingia varten? Vastaus tähän on ehdottomasti EI! Tunnit ovat suunniteltu niin, että voit tehdä harjoittelun omaan tahtiin omilla painoilla. Treenissä tehdään paljon perusliikkeitä jotka tukevat arkeasi. Parannat liikkuvuutesi, voimasi ja kestävyytesi tunneillamme. Nyt tarjoamme mahdollisuuden sinulle aloittaa Crosstraining -treenit osallistumalla neljän viikon pituiseen perehdytyskurssiin. Kurssin jälkeen omaat taidot ja itseluottamuksen aloittaa treenit.

Kurssi on jäsenillemme ilmainen Kun tulet meille jäseneksi (59€ / kk, toistaiseksi voimassa oleva sopimus yhden kk:n irtisanomisajalla) voit osallistua kurssiin veloituksetta. Saat myös upean ja hyvin varustellun kuntosalin käyttöösi joka päivä klo 05-23 sekä mahdollisuuden osallistua kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin.

Kevään viimeinen kurssi alkaa maanantaina 6.3. klo 18 ja jatkuu 2 kertaa viikossa, neljän viikon ajan maanantaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 19-20. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 2.3. Minimäärä osallistujia on 8 ja maksimimäärä 16. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu saman tien!

alexia fitness club.jpg
Rapakunto Workout 2023.png
Kevään viimeinen Rapakunto Workout

Hengästytkö rappusissa? Onko kynnys tulla salille liian korkea? Jos pelkkä ajatus salitreenistä tuntuu raskaalta Rapakunto Workout on juuri sinulle! Treenaa ryhmässä missä kehityt ja pidät hauskaa yhdessä samanhenkisten kanssa. Paljon hikeä ja hyviä nauruja luvassa!

Kun tulet meille jäseneksi (59€ / kk, toistaiseksi voimassa oleva sopimus yhden kk:n irtisanomisajalla) voit osallistua kurssiin veloituksetta. Saat myös upean ja hyvin varustellun kuntosalin käyttöösi joka päivä klo 05-23 sekä mahdollisuuden osallistua myös kaikkiin muihin ryhmäliikuntatunteihin.

 

Kevään viimeinen kurssi alkaa torstaina 9.3. klo 18.30 ja kurssi pidetään torstaisin klo 18.30-19.30 27.4. asti. Minimäärä osallistujia on 8 ja maksimimäärä 16. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu saman tien!

Kaveriviikko 13.-19.2.

Kaveriviikon aikana sinä, nykyinen asiakas, saat ottaa mukaan ystäväsi salille tai ryhmäliikuntaan - milloin tahansa ja veloituksetta.

Saat viikon aikana tuoda mukaasi niin monta kaveria kuin haluat mutta vain yksi kerrallaan. Osallistuakseen ryhmäliikuntaan kaverisi tulee rekisteröityä nettisivuillamme tästä ja ilmoittautua tunnille.

Kun kaverisi hankkii meiltä toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden (1 kk:n irtisanomisajalla) hintaan 59€ / kk (sali + ryhmäliikunta) tai 49€ / kk (pelkkä sali) 13.-20.2. aikana, sekä sinä että kaverisi saatte yhden treenikuukauden puoleen hintaan.

 

Tartu tilaisuuteen ja ota kaveri mukaan salille - yhdessä on hauskempaa!

kompisveckan_alexia_fitness_club.png
Bikini.png
Tule elämäsi kuntoon kanssamme!

Unohda kesäkunto ja täydellinen rantakroppa! Panosta itseesi, tule vahvaksi ja voi hyvin ympäri vuoden. Treenaa monipuolisesti huippulaadukkaassa kuntosalissa ja ryhmässä (kesällä myös ulkona)  taitavien ohjaajiemme kanssa.

 

Tarjoamme sekä toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen (1 kk:n irtisanomisajalla) sekä 12 kuukauden VIP-jäsenyyden. Katso yllä oleva hinnasto. VIP-jäsenillemme tarjoamme huomattavan alennuksen lisäksi myös hienoja etuja ja hauskoja tapahtumia kuten VIP Members Weekend.

Jäsenyyteen kuuluu joko pelkkä salin käyttö tai sali + ryhmäliikunta. Alexia Fitness Clubissa ryhmäliikuntaa löytyy runsaasti mm. Cycling-, kahvakuula-, liikkuvuus-, ja kuntonyrkkeilytunnit sekä aloittelijoille Crosstraining Intro ja Rapakunto Workout -kurssit. Lue lisää meidän ryhmäliikuntatunneista.
 

Meillä käy maksuvälineenä Smartum, Edenred, ePassi / Sporttipassi, TYKY, Eazybreak, pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

bottom of page